Nyhetsbrev projekt Andstensholmen Gångbrygga/Bastu/Tribun Sep 2017

Det har varit en fantastisk uppslutning när det gäller arbetet på gångbryggan från jolledäcket ut till tribunen. Det var 43 personer som ställde upp under ett antal dagar i juli/augusti under ledning av Hans Abrahamsson.

Tack alla ni som ställt upp, härligt jobbat!!!

Resultatet så här långt är en jättefin gångbrygga som just nu leder rakt ut i vattnet.  Men som så småningom ska leda till en ny byggnad innehållande tribun, samlingslokal och bastu. Målet är att vi ska få in medel till byggnaden under hösten så vi kan starta upp arbetet innan jul.

Projekt Andstensholmens arbetsgrupp har fått tillskott av Roger Andersson som ska ta hand om våra finanser när vi nu går in i nästa fas av införandet.

Projektgruppen består nu av:
Per-Erik Näslund
Per Oscarsson
Hans Abrahamsson
Ingegerd Brandin
Roger Andersson

Vi är naturligtvis fortfarande mycket intresserade av bidrag från er, stort som litet. Det finns ett antal personer som har utlovat bidrag, men som ännu inte skickat in något.

Önskar ditt företag ge ett sponsorbidrag, har vi flera nivåer på dessa.
Om ni vill veta hur ni ligger till eller ha mer info som företag, kan ni kontakta Ingegerd via mail: Ingegerd.brandin@volvo.com

Bidrag skickas in till Främjandets Bg 299-9118 eller Swishas till 12345 24880. Märk inbetalningen ”Andstensholmen” samt ange ert namn och mail-id.

Vänligen
Hälleviksstrands Främjande
HKSS