Andstensholmen

Nu är vi igång !!!

Som ni säkert har sett så har bygget kommit igång ordentligt. Man ser nu hur huset kommer att se ut när det växer fram och byggnaden kan till och med ses från hamnplan. Grabbarna från Dalhagen bygg gör ett kanonjobb. Se bilder nedan.

Vi kommer under kommande veckor/månader ha flertalet arbetspass. Dessa annonseras främst på HKSS och Främjandets Facebook sidor, dels via anslag/affisch i Hälleviksstrand. Om du inte har Facebook och ej följer dessa sidor, så går det bra att skicka ett sms till 0709-743334, så informerar vi även via sms.

Informationskväll

Vi kommer att ha en informationskväll måndagen den 22 juli i Lokalen där vi informerar om projektet och mer om Storehamns Aktivitetscenter.

Storehamns Aktivitetscenter:

  • Vi har fått beviljat medel hos Länsstyrelsen där Andstensholmen är tänkt att vara en del i ett större projekt som innefattar flera initiativ i och runt Strana. De beviljade medlen sträcker sig över en period av 4 år. Vi fortsätter arbetet med att söka en offentlig aktör som kan stå för 25 % av investeringen, då detta är en förutsättning för att få tillgång till dessa medel.